beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Diensten > Vrije tijd > Cultuurdienst

Cultuurdienst

De cultuurdienst staat in voor het beleidsvoorbereidend en Ėuitvoerend werk in verband met het gemeentelijk cultuurbeleid.

Samen met de gemeenteraad , het college van burgemeester en schepenen en de culturele raad zorgt de dienst voor een strategische beleidsplanning op het gebied van lokaal cultuurbeleid. In overleg met het college van burgemeester en schepenen en de culturele raad maakt de dienst het cultuurbeleidsplan op en zorgt ze voor jaarlijkse actieplannen.

De cultuurdienst staat ook in voor de organisatie van diverse culturele manifestaties en voor het stimuleren en begeleiden van bijzondere projecten. Uiteraard kan men ook op de dienst terecht voor allerhande informatie over het brede culturele gebeuren in de gemeente.

De culturele manifestaties die door de dienst cultuur worden georganiseerd vinden plaats op verschillende locaties in de gemeente . Een belangrijk deel van de culturele voorstellingen vindt plaats in het MEC Staf Versluys. Andere activiteiten vinden onder meer plaats in de hall van het gemeentehuis of in de bibliotheek.

contact


M&EC Staf Versluys, Kapelstraat 76

T. 059/56 19 60
F. 059/56 19 69
cultuur@bredene.be

Openingsuren
De gemeentelijke diensten zijn niet langer open op de gewone openingsuren! Alle diensten zijn momenteel gesloten voor het publiek. De buitenschoolse kinderopvang voorziet noodopvang in welbepaalde gevallen. Enkel dringende zaken worden (in voorkomend geval op afspraak) behandeld. Wie een dringende vraag heeft, neemt best contact op met de dienst!


Digitaal loket

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1