beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Digitaal loket
  hoofding bredenebon

Bredenebon komt eraan als horeca opnieuw opent!

Met de Bredenebon wil het gemeentebestuur de inwoners een duwtje in de rug geven, maar vooral de lokale ondernemers steunen. Het versturen van de bon wordt uitgesteld tot de horeca opnieuw de deuren mag openen.

De coronamaatregelen zorgden er de voorbije maanden voor dat het zowel voor inwoners als handelaars niet steeds makkelijk was. Het gemeentebestuur wil met deze bon de lokale handelaars ondersteunen en de inwoners danken voor hun inzet! Deze bon zal besteed kunnen worden bij heel wat Bredense ondernemers (restaurants, kappers, bakkers, kruideniers, kledingzaak…).
Per adres zal de referentiepersoon de totale waarde voor het gezin ontvangen. 

Elke inwoner (gedomicilieerd in Bredene op 1 september 2020) ongeacht de leeftijd heeft recht op 10 EUR. Indien een persoon over het RVV-statuut beschikt of een leefloon ontvangt, krijgt hij/zij 
20 EUR extra. 

hoofding bredenebon

Veelgestelde vragen

Hoeveel zal mijn cadeaubon waard zijn? 
Per adres ontvangt de referentiepersoon de totale waarde voor het gezin. Elke inwoner (gedomicilieerd in Bredene op 1 september 2020) ongeacht de leeftijd heeft recht op 10 EUR. Indien een persoon over het RVV-statuut beschikt of een leefloon ontvangt, krijgt hij/zij 20 EUR extra. 

Bijvoorbeeld: 
 gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen zal 40 EUR ontvangen (4 x 10 EUR)
 gezin met 2 volwassenen waarvan 1 persoon het RVV-statuut heeft, ontvangt ook 40 EUR (2 x 10 EUR + 1 x 20 EUR extra)

Ik heb geen brief ontvangen. Wat nu? 
Per adres ontvangt minimum één persoon een cadeaubon (persoon gedomicilieerd in Bredene op 1 september 2020). De brieven worden pas verzonden wanneer de horeca opnieuw opent. 

Zal ik deze bon in één keer moeten gebruiken?  
Neen, u kan de bon op verschillende plaatsen in meerdere keren gebruiken. 

Waarom krijg ik deze bon? 
De coronamaatregelen zorgden er de voorbije maanden voor dat het zowel voor inwoners als handelaars niet makkelijk was.  Het gemeentebestuur wil met deze bon de lokale handelaars ondersteunen en de inwoners danken voor hun inzet! Deze bon kan worden besteed bij heel wat Bredense ondernemers (kappers, bakkers, kruideniers, kledingzaak…)

Moet ik de Bredenebon aanvragen? 
Neen, alle personen die op 1/09/2020 gedomicilieerd waren in Bredene hebben recht op minimum 10 EUR/persoon. Zie ook ‘waarom is mijn cadeaubon X EUR waard’.

Waar zal ik de bon kunnen gebruiken? 
De bon zal u bij heel wat ondernemers in Bredene kunnen gebruiken. Een overzicht kan u hier binnenkort vinden. Je kan deelnemende ondernemers ook herkennen aan de affiche met de Bredenebon.  

Tot wanneer is deze bon geldig? 
De geldigheidsdatum van deze bon is nader te bepalen, afhankelijk van het moment van uitgave. 

Heb ik een smartphone nodig om de bon te gebruiken? 
Neen u hoeft enkel met de brief naar de deelnemende ondernemer te gaan. Daar laat u de bon scannen. De ondernemer duidt aan hoeveel er van uw kaart zal gaan. Indien dit niet voldoende is voor de totale rekening zal u ook nog apart het andere deel moeten betalen. 

Ikzelf heb deze bon niet nodig, kan ik deze doorgeven?
Er wordt geen identiteitsbewijs gevraagd. U kan de bon dus ook doorgeven.

Daarnaast engageert het gemeentebestuur zich om alle niet-gebruikte bedragen te besteden aan het onderwijsproject ‘kansarme jongeren’ (o.a. voor de aankoop van computers, toekennen van wifi-verbindingen, begeleiding van jongeren met computergebruik).

Als onderneming ook de Bredenebon aanvaarden? 
Mail naar economie@bredene.be en we sturen u een inschrijvingslink. 

 

Contact

Dienst:
Lokale economie

Centrumplein 1

T. 059/33 91 91
F. 059/33 00 36
email

Openingsuren:
ma, di, do, vr : 8 - 12u15
woe :
8u - 12u15 en 13u30 - 17u

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene | privacyverklaring
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1