beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Diensten > Cultuur > Culturele raad

Culturele raad

De culturele raad is een wettelijk voorgeschreven adviesorgaan inzake alle culturele materies waarover de gemeente beslist. In de culturele raad zijn alle socio-culturele verenigingen vertegenwoordigd. Ook de Bredense culturele organisaties en deskundigen zijn vertegenwoordigd in de algemene vergadering.

Het bestuur van de culturele raad bestaat uit volgende leden : Annemie De Leyn (voorzitter), Marc Baert (ondervoorzitter), Roland Berg, Daisy Ryckx, Alain Billiouw, Magda De Schepper, Gerard Defever, Sandra Degrande,, Angeline Brugge, Patrick Ramont, Frieda Van Eenoo, Lieven Vanhoutte en Peter Wouters.

De culturele raad organiseert ook eigen activiteiten binnen een door de gemeente vooropgesteld budget. Hiervoor zijn er twee werkgroepen opgericht: werkgroep kunstenbeleid en werkgroep muzikale ontmoetingen.

De culturele raad speelt een belangrijke rol in het opvolgen en toekennen van de gemeentelijke subsidies aan de socio-culturele verenigingen.

De culturele raad kan jaarlijks een ‘Prijs Cultuurraad Bredene’ uitreiken aan een burger, groep of vereniging die zich voor het Bredense culturele leven verdienstelijk heeft gemaakt.

De algemene vergaderingen van de culturele raad zijn openbaar. Voor meer inlichtingen over de data en agenda van deze vergaderingen kunt u terecht bij de dienst cultuur op het nummer 059/56 19 70 of via cultuur@bredene.be

Hoe?: cultuur@bredene.be of 059/56 19 65 (dienst cultuur)

Contact :

Magali Vanhaeren

M&EC Staf Versluys, Kapelstraat 76
8450 Bredene

tel. 059/56 19 66
e-mail : cultuur@bredene.be

Links :

stafversluyscentrum.be


 


 
 

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene | privacyverklaring
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1