beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > A-Z > Elektronische identiteitskaar (eID)

Managementteam

Het managementteam bestaat uit de gemeentesecretaris, de financieel beheerder en een aantal diensthoofden. Zij zorgen voor de ontwikkeling en invoering van een coherente visie op het organisatiebeleid, overlegstructuur, personeel en financiŽn. Het managementteam staat mee in voor de algemene beleidsvoorbereiding en Ėuitvoering.

Het managementteam ondersteunt de coŲrdinatie van de gemeentelijke diensten bij de beleidsvoorbereiding, de beleidsuitvoering en de beleidsevaluatie. Het managementteam bewaakt de eenheid in de werking, de kwaliteit van de organisatie en de werking van de gemeentelijke diensten, alsook de interne communicatie. Daarnaast worden een aantal organisatorische en beleidsmatige taken uitgevoerd in overleg met het managementteam.

De gemeenteraad en het college van burgemeester en schepenen bepalen de beleidsdoelstellingen op basis waarvan het managementteam een strategisch meerjarenplan uitwerkt. Uiteraard hoort daar ook een financieel plan bij om dat allemaal te betalen. Waar willen we met de gemeente naartoe? Welke projecten wil het gemeentebestuur opstarten? Welke zijn de absolute prioriteiten? Het is niet altijd makkelijk om als burger een zicht te krijgen op de rol van de gemeente in het maatschappelijk leven. Via dit strategisch plan wenst het gemeentebestuur de inwoners te informeren over haar visie op de ontwikkeling van Bredene.
>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1