beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Diensten > Vrije tijd > Dienst voor toerisme

Dienst voor Toerisme

Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in Bredene vind je zeker wat je wil. Bredene is de enige kustgemeente waar de duinen ongestoord door een zeedijk, overglijden in het fijne zandstrand. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats. Bredene heeft ook als eerste een naaktstrand. De ligging aan de voet van een beschermd duinenreservaat waarborgt de privacy, zo vormt het ook geen hinderpaal voor wie gekleed langs de waterlijn wil kuieren.

Geen geslaagde vakantie zonder een goede nachtrust en een lekker avondmaal. De dienst voor toerisme probeert zoveel mogelijk fijne tips en adresjes mee te geven.

Op de website www.uitinbredene.be vind je alvast heel wat toeristische tips. Bovenop het verstrekken van nuttige informatie staat de dienst voor toerisme ook in voor de organisatie van vele activiteiten.

contact


M&EC Staf Versluys, Kapelstraat 76

T. 059/56 19 70
F. 059/56 19 69
toerisme@bredene.be

Openingsuren
Er is een aangepaste dienstverlening tijdens de coronamaatregelen. Bekijk hier de geldende regeling.


Digitaal loket

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene | privacyverklaring
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1