beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Diensten > Technische diensten > Containerpark

Milieu- en recyclagepark

Op het gemeentelijk milieu- en recyclagepark kan men terecht met de meeste afvalfracties. Inwoners en de (meeste) houders van een tweede verblijf te Bredene maken gratis gebruik van dit park. Het milieu- en recyclagepark is sedert 2010 enkel toegankelijk via een slagboom. Zorg dus dat u in het bezit bent van uw elektronische identiteitskaart (of badge) als u naar het milieu- en recyclagepark komt. Toegang tot het milieu- en recyclagepark kunt u aanvragen via het digitaal loket. Op het milieu- en recyclagepark zijn aparte zones voorzien voor betalende en niet-betalende fracties. Hiervoor zijn twee inritstroken voorzien. Bekijk hier het inrichtingsplan.

KMO's kunnen enkel op het milieu- en recyclagepark terecht met PMD, glas, papier en karton

Iedereen is zich bewust van de groeiende afvalberg. Om deze nuttig te kunnen aanwenden is het nodig om te sorteren en daarna te recycleren. Grondig sorteren zorgt ervoor dat een belangrijk deel van het afval kan gerecycleerd worden. Zo wordt niet enkel op grondstoffen en energie bespaard, maar ook de restfractie (verbrand deel van het afval) wordt beperkt. Grondig sorteren bespaart het milieu en ook uzelf kan een aardige duit besparen.

De sorteerwijzer is een handleiding bij het sorteren.

De tarieven die gelden vindt u hier.

Betalende fractie?

Enkel betalen met bankkaart!contact


Gemeentelijk milieu- en recyclagepark, Noord-Edestraat 158

T. 059/33 27 36
F. 059/33 00 36
recyclagepark@bredene.be

Openingsuren
Er is een aangepaste dienstverlening tijdens de coronamaatregelen. Bekijk hier de geldende regeling.


Digitaal loket

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene | privacyverklaring
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1