beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Digitaal loket
  Untitled Document

Inrichting gemeentelijk recyclagepark

Om een vlotte en veilige doorstroming op het gemeentelijk recyclagepark te verzekeren zijn er twee inritstroken.  De oprijplatformen maken het makkelijker om zware lasten af te leveren. De indeling bepaalt de manier waarop men het recyclagepark bezoekt. Zo zijn de betalende en niet-betalende fracties van elkaar gescheiden.

Hoe het park bezoeken ?
Met het circulatieplan is het de bedoeling dat bezoekers niet langer blijven stilstaan met de wagen op één plaats voor de volledige duur van het bezoek aan het recyclagepark. Na het lossen in één bepaalde zone dient men zich te verplaatsen naar een volgende zone. Aan de inkom zijn er 2 inritstroken voorzien. De rechter strook (ingang 1) leidt je naar de zone betalende fracties (recycleerbaar steenpuin, niet recycleerbaar bouwafval, brandbaar afval) en het tuinafval (gratis). Door het beperken van het aantal containers in deze zone wordt er meer ruimte vrijgemaakt en zal het voor de bezoekers makkelijker worden om de container met de aanhangwagen te bereiken.

De betalende fracties en het tuinafval dienen eerst in deze zone te worden gelost voor men de rest van het recyclagepark kan bezoeken! Het is dus zeer belangrijk om van thuis uit deze fracties gesorteerd in te laden zodat deze eerst kunnen worden afgeladen.

Vervolgens kan de zone met de niet-betalende fracties via de interne route worden bereikt. Omgekeerd is echter niet mogelijk !

Geen betalende fracties mee ?
Indien je geen betalende fracties en tuinafval hebt meegebracht kies je de linker inritstrook (ingang 2) aan de huidige inkom. Na het inlezen van de identiteitskaart kan je de niet-betalende zone van het park bezoeken en de diverse fracties (papier, karton, PMD, plastic, glas, metaal, hout en electro) in de containers deponeren.


(klik op het plan om te vergroten)

 

 

Contact

Dienst:
Milieu- en recyclagepark

Gemeentelijk milieu- en recyclagepark, Noord-Edestraat 158

T. 059/33 27 36
F. 059/33 00 36
email

Openingsuren:
Er is een aangepaste dienstverlening tijdens de coronamaatregelen. Bekijk hier de geldende regeling.

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene | privacyverklaring
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1